Nowy użytkownik
Stalowa Dama - Amazończycy
Zgadzam się na przestrzeganie i rozumiem obowiązujące zasady dlatego zgadzam się w przypadku złamania regulaminu na wyrzucenie mnie z mapy przez moderatorów na wniosek organizatora
Cześć, niestety po 8 dniach nie mogę zając swoich prowincji, walczę teraz z botem, tracę wojska tylko dlatego że ktoś nie może wywalić kolesia, proponuję znaleźć na moje miejsce innego gracza. pozdrawiam
Użytkownik
Ty nie wal focha bo co Ci da te wywalenie bota?Tak czy siak bot kontroluje armię. Myśleć!!
Ty mnie tu nie gadaj o myśleniu , wcześniej trzeba było myśleć kogo się zaprasza na mapę, a poza tym foch jest mój prywatny i będę sobie strzelał jak mi się podoba. ja tieba pazdrawlaju.
wulgaryzmy sam se ocenzurowałem
Ostatnio edytowany przez grzeniaa (2014-03-27 18:28:55)
Użytkownik
ost. za wulgaryzm, zamiast narzekać na graczy było trzeba samemu sobie znaleźć, wszyscy wkoło winni tylko nie osoba wypowiadająca się.
No ale to grzeniaa jest winny że przez kogoś musi walczyć z botem zamiast mieć swój przydział i rozbudowywać ekonomię, czy Twoja James że takiego gracza wybrałeś ? Ta mapka jest świetna, ale błędem zrobienie jej tak wielkiej gdyż nie masz tylu aktywnych i honorowych graczy.
Użytkownik
Nie wszystkich mogę przewidzieć, nie wszystko mogę przewidzieć, jestem jasnowidzem czy co?!
a nie jesteś jasnowidzem ? u a to kiepsko, a co do wulgaryzmu? nie wolno sobie zaklinać, a poza tym James wyluzuj znasz mnie bardziej było to żartobliwie a ty już odwalasz rolę wielkiego admina ? i te ostrzeżenie to mam się już bać ? a narzekać będę bo to jest Wolne Forum, aczkolwiek doceniam Twój wkład pracy w tą mapę
Nowy użytkownik
Zobowiązuję się przestrzegać regulamin i zgadzam na wyrzucenie mnie z mapy w razie jego złamania- Francja.
Użytkownik
Mapa wystartowała 18 dni temu, jednakze zważając na to iż przejmujemy jeszcze prowincje i wyrównujemy limity wojsk miałbyś równe szanse jak gdybyś grał od początku, proponowałbym Ci na państwo coś w Azji, np. Królestwo Ajjotaja.
Nowy użytkownik
Brandenburgia-Don Salieri
Bawaria-Reinloven
Saksonia- Mrostry0407
Austria-Bodziox666
Francja-Mr. Swiss
Lancasterowie-James Braddock
Yorkowie-Pius
Powstańcy Szwedzccy-Herbert Henry Asquith
Unia Kalmarska-MakoPol
Wlk. Ks. Litewskie- Pasado7
Królestwo Polskie- Zawarath
Zakon Krzyżacki-OskarX
Wielkie Ks. Moskiewskie-grzeniaa
Wielka Orda-McDrike
Królestwo Węgier-Van Der Kaczy
Imp.Osmańskie-wasiak
Ks. Mediolanu- komuher
Republika Wenecka-Nundran (trzeba potwierdzić)
Portugalia-WybraniecLosu
Hiszpania-Pawlosky
Szkocja-Marek Verus
Królestwo Czech-Debowy
Maroko-Sucharski
Egipt Mameluków-Mysticxxx007
Mohikanie- LuneQ
Papiestwo-KevinekPL
Irokezi-Nawalony
Powatanowie-stak85
Huroni-Desperador
Krikowie-
Amazończycy-
Guarani-
Majowie-
Aztekowie- denis4
Inkowie-Mauser-Dreyse ( na czacie jeszcze Mauser-Mannlicher)
Karaibowie-
Safawidzi-
Uzbecy-
Afgani-
Kara Kojunlu-
Arabowie-
Imperium Mali-
Imperium Songhaj-
Imperium Kanem-Bornu-
Królestwo Aszanti-
Sudańczycy-
Sułtanat Adal-
Mauretania-
Berberowie-
Cesarstwo Etiopii-
Zulusi-
Pigmeje-
Sułtanat Delhi-
Hindusi-
Cesarstwo Chin-kicek1990
Królestwo Ajjotaja- Ragbon
Królestwo Taungoo-Rurekable
Sułtanat Malakki-Mr.Garrett
Ród Ashikaga-mati123456
Ród Chosokabe-
Ród Uesugi-
Zgłaszam się na Króla Szkocji! Przeczytałem sporą część i akceptuję regulamin, postanowienia i możliwość pouczania mnie jak i wywalenia z mapy gdybym był takim idiotą, że nie ogarnąłbym zadań stawianych przedemną jak i łamanie regulaminu.
Użytkownik
Renesansowa już nie funkcjonuje.